1. joulukuuta 2010

Tavattomattomat tavoitteet

Otin taas muutaman askeleen kohti fyysistä parempaa oloa, jonka olen asettanut suunnilleen tämän blogin aloittamisen aikoihin itselleni tavoitteeksi. Tavoitteeni muodostuu monesta eri määränpäästä, joita kaikkia lähestyn tasapainoisesti samaan tahtiin ilman turhaa kiirettä tai pakottamista, sillä se tuntuu ehdottomasti tehokkaimmalta tavalta kehittyä ja pitää kehittymisen halua yllä.
Tajusin nimittäin pitkästä aikaa taas eilen, että ihan oikeasti esimerkiksi muutaman kilon pudottaminen voisi keventää oloa ihan yleisesti, vaikken koekkaan olevani kovin kaukana ihannepainostani. En tarkoita siis mitään raivokasta nälkäkuurilaihduttamista, vaan monipuolinen ruoka plus säännöllinen liikunta -tyylistä juttua, jota olen pikkuhiljaa aloitellut ehkä puolen kuukauden ajan. Säännöllisyys vielä puuttuu, sillä koen tarvetta olla armollinen itselleni esimerkiksi väsyneenä tai kovien pakkasten aikana, mutta eiköhän jonkinlainen rutiini muodostu sitten itsekseen jos on muodostuakseen.

Meditation by Hannah
Mutta niin, tosiaan, tänään kävin ostamassa helokinsiemenöljykapseleita, joiden terveys- ja muista vaikutuksista luin eilen netistä niin paljon että vakuutuin. Olen nimittäin monesti vannonut, etten ikinä tule koskemaan ravintolisiin joita napsitaan purkista, sillä olen teorisoinut saavani kaiken tarvittavan oikeanlaisesta ravinnosta, joka on luonnollisempi vaihtoehto.
No, tajusin ainakin että kehon lisäksi periaatteeni kaipaavat tuuletusta myös, koska ei ravintolisien syöminen ole niin luonnotonta tai väärin kuin kuvittelin. Varmaan suurin osa ruoka-aineistakin on nykyään luonnottomampia kuin kylmäpuristettu siemenöljy. Saa nähdä, miten nopeasti näiden kapseleiden vaikutus alkaa näkyä vaikkapa atooppis-sekaihollani.
Lisäksi löysin vihdoin helpon ja keskipitkän lenkin jonka jaksoin juuri ja juuri juosta kokonaan. Lenkki on viihtyisä järvenrantamaisemineen, 8:n muotoinen, ja matkalla tapaa vuorokauden ajasta riippumatta aina muita lenkkeilijöitä, mistä pidän kovasti. Kaiken lisäksi lenkkiin sisältyy kaksi mäkeä (kummatkin ylä- sekä alamäkiä, sillä juoksen ne kumpaankin suuntaan) ja kahdet pitkät rappuset!
Eipä enää ihanteellisemmaksi voisi muuttua. Muuttua.. muuttua.. muutos. Muutos. Muutos! MUUTOS!

Jon Hopkins - Inner Peace

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti