3. toukokuuta 2011

Laineilee

Kuten kerran aikaisemminkin, iski videokuvaamiseen innostuminen ja inspiraatio eilen toisen kerran elämässäni, yhtä yllättäen ja varoittamatta kuin viimeksi. Lähdin iltakävelylle rantaan, ja otin kameran mukaan vain varmuuden vuoksi. Löydettyäni sieltä kaksi hulanpyörittäjäystävääni, ja saatuani heiltä luvan kuvaamiseen täyttyi kamerani muistikortti pian upeasta materiaalista!

Tällä kertaa aiempaan verrattuna itse videon rakentaminen oli haasteellista ja aikaa vievää, enkä vieläkään tiedä onko se kovinkaan yhtenäinen, tai tuoko musiikki tunnelmaan mitään uutta vai onko se turhan irrallista videosta.
Kaiken lisäksi huomasin, että minulta jäi jälleen kerran käyttämättä kaikista parhaiten onnistuneet leikkeleet, sillä ne olivat tämäntapaiseen videoon aivan liian herkkiä ja kauniita.
Luultavasti kokoan niistä seuraavaa videota ensi yön..

Kertokaa mitä pidätte, olkaa niin ystävällisiä.

Toukokuu from Kaisla Keskeneräinen on Vimeo.

2 kommenttia:

  1. Aivan mielettömän ihana tunnelma tossa videossa <3 Just tollaset yksinkertasen ihanat hetket on niitä parhaimpia, ei niihin tarvita mitään ihmeellistä ja silti niissä on jotain ihan vangitsevan kaunista :)

    VastaaPoista
  2. Lämmin kiitos! Luonto ja valo itsessään on jo jotakin sanoinkuvaamattoman kaunista, joten nimenomaan, juuri muuta ei tarvita.

    VastaaPoista