5. syyskuuta 2015

Loppukesän kuulumisiaPikku-Auralta lähti tänään jo toinen maitohammas! Tai siis saattoihan se olla vaikka kuinka mones, mutta kun kyseessä on ollut kulmahammas, on se tullut huomattua paremmin. Aura antaa tutkia suutaan tosi kiltisti, joten olen ehtinyt huomata kuinka pikkuruiset pysyvät torahampaat ovat alkaneet puhjeta ja kasvaa, ja maitohampaiden putoamista on voinut odottaa jo etukäteen.
Uusien hampaiden puhkeaminen tietenkin kutittaa, mutta onneksi pikkuinen on kestänyt ärsytyksen hienosti pureskelemalla kaikkea mahdollista!


Okei, tämän kissanpennuille tarkoitetun multivitamiinitahnan pureskeluun taitaa olla ennemminkin syynä sen vastustamaton maku, sillä se käy Auralle ihan herkusta. En tiedä mikä ainesosa näissä terveys- tai lääketahnoissa niin ihastuttaa, mutta olen iloinen ettei tämän kissanpennun kanssa ainakaan tarvitse koskaan pelätä tilannetta, jossa vitamiinit eivät menisi alas!Multivitamiinitahna tuli hankittua zooplussasta, kun aikaisempien ruokien käydessä vähiin tuli taas aika tehdä uusi tilaus. Aloin kokeilla uusia ruokalajeja, kun ne samat vanhat alkoivat kyllästyttää Auraa, ja löysin sivuilta muita laadukkaita ja terveellisiä tuotemerkkejä. (Kuvassa näkyvä Smushy Nature ei välttämättä ole yksi niistä, se sisältää 3% pastaa)
Sen lisäksi tarvitsin ehdottomasti uuden höyhenlelun, sillä aikaisemmasta oli jäljellä pelkkä keppi. Varo vain, uusi huiska!


Tässä uusi kissanpennun ruoka, johon olen kyllä äärimmäisen tyytyväinen. Ruoan valmistusaineet ovat: liha (vähintään 45% kalkkunaa, vähintään 37% nautaa, vähintään 15% ankkaa) ja lihan sivutuotteet (kalkkunansydän, kalkkunanmaksa, naudansydän, naudan mahalaukku, naudanmaksa, ankansydän, ankanmaksa), porkkana (2%), kivennäisaineet ja tauriini. Se maistuu Auralle hyvin, on niin terveellistä ettei multivitamiinitahnaa oikeastaan tarvittaisi, ja hinta-laatusuhde on oikein hyvä.

Ruoasta Aura saa myös hyvin energiaa aidatulla takapihalla seikkailuun! 

Olen antanut sen liikuskella vapaana, sillä valjaat ja narut kiertyvät pihakalusteiden jalkojen ympärille minuuteissa, ja säikyn pennun ulkoilua on helppo tarkkailla vailla huolta karkaamisesta.


Fiuuh!

1 kommentti: